

SUPERINTENDENT BAESLER'S FAMILY ENGAGEMENT CABINET

Quarterly Meeting

AGENDA

Capitol Café Meeting Room Monday, February 6, 2023, 9:00am - 4:00pm CT

9:00a Welcome – Superintendent Baesler (150 minutes)

(May move to after lunch depending on legislative hearing schedule.)

- Legislative Update
- Member Sharing
- 11:30a Lunch (1 hour)
- 12:30p Legislative Meetings

(May move to morning depending on Legislative hearing schedule.)

- 2:15p Science of Reading Brenda Ehrmantraut (30 minutes)
- 2:45p Waterford Upstart Becky Eberhardt (15 minutes)
- 3:00p DPI Updates Sara Mitzel (15 minutes)
 - NAFCE Core Competencies
 - Family Engagement Incentive Grants
 - Gallup Survey Update
 - Educator Prep Framework for Family & Community Partnerships
- 3:15p NDDHHS Early Childhood Updates Janelle Wiedrich (30 minutes)
- 3:45p Closing Remarks Superintendent Baesler (15 minutes)
 - Next Meeting
 - May 1, 2023
 - Northern Cass Public Schools, Hunter ND
- 4:00p Adjourn

Minutes for previous Cabinet meetings are available in the Family Engagement Cabinet Teams Notebook for your review.

Reminder to share your ideas in the North Dakota Family Engagement Facebook group https://www.facebook.com/groups/NDFamilyEngagement/