

SUPERINTENDENT BAESLER'S FAMILY ENGAGEMENT CABINET Quarterly Meeting AGENDA

Capitol Café Meeting Room, ND State Capitol Building Tuesday, December 6, 2022 9:00am - 4:00pm CT

9:00a	Welcome – Superintendent Baesler (150 minutes)
	 Member Sharing – What is your experience with Family Engagement and what would you like to see your school/district do to engage families?
11:30a	Family Engagement Video/Interviews – DPI Team (15 minutes)
11:45a	Lunch (1 hour)
12:45p	CLSD Training – Taylor Olsen (15 minutes)
1:00p	Photo at Christmas Tree – Jenn Anderson (15 minutes)
1:15p	Facebook Group – Cami Bauman (10 minutes)
1:25p	DPI Updates – DPI Team (30 minutes)
	Family Engagement Training Pilot Update
	Family Engagement Grants
	Gallup Survey Updates
	• Resources
1:55p	Technology Optimization with the Central Cass Treehouse - Heidi Domier (30 minutes)
2:25p	Choice Ready/Strategic Plan – Superintendent Baesler (15 minutes)
2:40p	Cybersecurity Update – Steve Palmer (15 minutes)
2:55p	ND Seal of Biliteracy – Lodee Arnold (15 minutes)
3:10p	Legislative Updates – Superintendent Baesler (45 minutes)
3:55p	Closing Remarks – Superintendent Baesler (5 minutes)
	Next Meeting
	 April 2023
4:00p	Adjourn

^{**}Minutes for previous Cabinet meetings are available in the Family Engagement Cabinet Teams Notebook for your review.**

^{***}Reminder to share your ideas in the North Dakota Family Engagement Facebook group***

https://www.facebook.com/groups/NDFamilyEngagement/